ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Αποστάσεις από το Lena Beach Hotel:
  • Αεροδρόμιο: 10km
  • Λιμάνι Σούδας: 7km
  • Χανιά Κέντρο: 8km
  • Παραλία: 5m

Επιλέξτε τα Χανιά για τις διακοπές σας και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε. Τα Χανιά είναι μέσα στους πέντε κορυφαίους προορισμούς καλοκαιρινών διακοπών στην Ελλάδα και μέσα στους καλύτερους Ευρωπαϊκούς.

Το LenaBeach*** βρίσκεται στον πανέμορφο κόλπο του Καλαθά στο Ακρωτήρι και απέχει οκτώ χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων, έξι χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και επτά χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σούδας.

Η θέση του ξενοδοχείου μας σας επιτρέπει να επισκεφθείτε τα αξιοθέατα των Χανίων μερικά από τα οποία σας παραθέτούμε ενδεικτικά.

Ξεκινώντας από την περιοχή του Aκρωτηρίου επισκεφθείτε την παραλία του Σταυρού το μέρος όπου γυρίστηκαν σκηνές της κινηματογραφικής ταινίας ZORBAS με τον Anthony Queen. Επίσης επισκεφθείτε τον Ναό της Αγίας Τριάδας του 18ου αιώνα ,το καθολικό μοναστήρι του Γουβερνέτου και την σπηλιά του Άγιου Ιωάννη.

Κατηφορίζοντας προς τα Χανιά κάντε μια στάση στους Τάφους των Βενιζέλων με την υπέροχη πανοραμική θέα στην πόλη των Χανίων. Στα Χανιά περιπλανηθείτε στα γραφικά δρομάκια στο παλιό λιμάνι των Χανίων και απολαύστε τον καφέ ή το φαγητό σας σε ένα από τα πολλά μαγαζιά της περιοχής. Τέλος επισκεφθείτε την παλιά αγορά της πόλης οπού μπορείτε να προμηθευτείτε παραδοσιακά κρητικά προϊόντα.

Αν σας αρέσει το περπάτημα στην φύση ζήστε την εμπειρία να περάσετε το Φαράγγι της Σαμαριάς που είναι εθνικός δρυμός. Καθημερινά ξεκινούν πολλά λεωφορεία από τα Χανιά με προορισμό το οροπέδιο του Ομαλού που είναι η είσοδος του φαραγγιού. Μετά από πέντε με οκτώ ώρες περπάτημα φτάνετε στο χωριό Αγία Ρουμέλη οπού αφού κολυμπήσετε στην πετρώδη παραλία με καραβάκι αναχωρείτε για τα Σφακιά και από εκεί με λεωφορείο πίσω στα Χανιά. Τέλος μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τις εξωτικές παραλίες στα Φαλασαιρνα και την Ελαφόνησο.